Provläs kapitel 1 

ur "Som jag bäddar får jag ligga"

År 2013 - Bra vardagssex

Vardagssex har ett oförtjänt dåligt rykte. Det kan låta lite trist och rutinmässigt men för mig skapar det samhörighet och även en förväntan. Uteblivet vardagssex är inte bra.

Jag blir kåt när jag tänker på vår rutin för lördagsmorgonen. Även om jag har jobbat hårt hela veckan och dessutom gått och lagt mig sent på fredagskvällen vaknar jag tidigt på lördagsmorgonen.

Kaffebryggaren laddar Sara med mörkrostat kaffe blandat med kardemumma vilket sprider en underbar doft i hela huset. Dessutom brukar hon grunda med några rejäla matskedar Maca-pulver. Det smakar cacao och påstås ha en effekt som liknar Viagra.

Precis som när hon sover är Sara alltid naken under den röda sidenmorgonrocken som John gett henne i julklapp. Under tiden kaffekokaren pyser och pustar smeker hon sina bröst och drar in ångorna från kaffet. Bröstvårtorna blir hårda av smekningarna genom det lena tyget men också av förväntningarna av vad som ska ske. Med styva bröstvårtor tar hon med en rykande kopp upp till dubbelsängen där John ligger med täcket uppdraget till hakan. Av gammal vana låser hon sovrumsdörren trots att barnen inte längre vaknar av sig själva på helgerna.

Sara har förstått att han numera egentligen inte alls sover utan tvärtom ligger och väntar påatt hon ska komma upp. Hon brukar fnissande reta honom för att han börjar bli gammal och inte behöver så mycket sömn. Kaffekoppen sätter hon på sängbordet och för in sin hand lite sökande under täcket. Lutar sig fram och låter det nyborstade håret falla över hans ansikte.

Sara har kommit på sig själv att mitt i veckan längta efter lördagsmorgonen. Den mysiga, tryggt sexiga känslan som sprider sig i hennes kropp när hon borrar in näsan i hans nacke. Hon drar in hans doft. Nyvaken varm och härlig man.

Först är hans kuk ganska liten och oansenlig. Den är faktiskt fånigt osexig - som en snigel som ligger längs pungen. Jag brukar smeka hans lår och forma min hand runt den lite sovvarma och svettiga pungen före jag sluter fingrarna runt hans kuk. Den reagerar och blir styv. Jag runkar honom långsamt och känner hur kuken blir hårdare och är snart rätt ståtlig. En rejäl blodådra går lite snett över hans kuk fylls av mörkrött blod.

Det är som en ritual där de båda två vet precis vad som ska ske. Samtidigt som de pratar om vad som ska göras under helgen, vilka matcher som det ska skjutsas till och vilka renoveringsprojekt de måste ta itu med så runkar hon hans kuk långsamt. John brukar sucka njutningsfullt och smeka upp hennes hår bakom öronen.

När vi har planerat klart brukar jag suga in hans kuk i min mun. Jag suger honom långsamt och njuter av att jag kan göra honom så kåt. Det är kanske lite löjligt men jag tänker att ju hårdare och grövre hans kuk blir desto kåtare har jag gjort honom. Det är nog därför jag känner mig nöjd när det spänner och stramar i käkmusklerna av att han är så grov. Dessutom så vet jag att han kommer fylla upp min fitta på ett skönt sätt.

I lördagsrutinen drar hon upp morgonrocken till höften, grenslar honom och sätter sig framåtlutad över hans varma kropp. Sara brukar låta sitt hår kittla hans ansikte och brösten smeka hans bröstkorg genom morgonrocken. Bröstvårtorna brukar nu vara så hårda att de nästan gör ont. Med högerhanden tar hon ett tag runt hans kuk och styr den mot den varma och blöta springan. De känsliga blygdläpparna är fulla med varmt blod och hon för hans kukhuvud upp och ned längs springan både för att reta honom men framförallt för sin egen njutning. Hon pullar sin klitoris med toppen på hans kuk.

Morgonrocken brukar glida upp men Sara tycker det är skönt att känna tyget mot höfterna när John smeker hennes rumpa. Efter ett tag brukar hon vilja känna hans läppar mot bröstvårtorna och drar av sig morgonrocken. John greppar hennes bröst och bröstvårtorna spänns och gör dem extra känsliga för hans tunga och läppar.

Jag sitter ofta helt stilla och njuter av att känna honom långt in mig. Jag justerar min position så att hans hårda kuk pekar snett upp och trycker på min g-punkt.

Hon ser att John njuter både av att Sara rider honom och av hennes kropp. Hans händer brukar flytta sig efter ett tag och formas runt bröstens framsidor.

Det är skönt men inte så upphetsande med värmen från hans handflator mot mina bröst. John brukar se så nöjd med att få greppa på detta nästan pubertala sätt att jag låter honom hållas.

Händerna byter position igen och John börjar massera den högra bröstvårtan mellan tummen och långfingret samtidigt som han håller Saras vänstra skinka i ett fast grepp med den andra handen.

Ungefär vid detta tillfälle brukar Sara smeka sig själv ner över magen. Vid spetsen av triangeln av hennes alltid så noga friserade könshår trycker hon med fingrarna så att de inre delarna av klitoris och g-punkten pressas mot hans hårda kuk som rör sig in och ut ur henne.

Jag låter fingrarna hitta klitoris och njuter av att jag först lite långsamt och mjukt men därefter allt fortare och hårdare pullar mig med pek- och långfingret. Blundar och njuter intensivt av våra händer och av hans kuk till dess kramperna från orgasmen börjar spänna min kropp.

Orgasmen på morgonen är nästan alltid kortare och lite mer hanterbar än den på kvällen men det är otroligt skönt. Jag längtar efter hur känslorna börjar koncentrerat runt min fitta och sen flyter som en våg upp i kroppen.

Varenda muskel i mellangärdet spänns. Låren, armarna, axlarna och till och med tårna spänns till bristningsgränsen. Det finns ingen möjlighet att kontrollera kroppen och Sara låter känslorna övermanna henne.

Sara sitter kvar på John efter det gått för henne och njuter av att känna kuken röra sig försiktigt i den spända och känsliga fittan. Efter några minuter har hon återfått sansen och rider John till dess det går för honom långt in i henne.

Det är bra vardagssex.

- slut på kapitel 1