"Som vi bäddar får vi ligga"

Ett spel för par som vi ha en mer sensuell relation

Skicka bort barnen, stäng av TV:n, stoppa undan mobilerna och tänd några ljus i höstmörkret. Överraska din partner med en härlig kväll - som dessutom kommer att ge er en mer sensuell relation med mer vardagssex.

 "Det är inte så enkelt att få allt att fungera!" skrev en läsare efter att ha läst min första bok och den kommentaren fick mig att fundera. Till slut kom jag fram till att jag ville skapa ett relationsspel för par som tycker om varandra och vill ha mer sensuell relation. Allt bygger på positiva och spännande grejer som ni gör tillsammans.

Ni pratar om uppdragen, ställningarna och sånt som ni inte gjort tidigare. Det blir lättare att våga säga saker som: "Jag skulle vilja ta dig bakifrån i köket.", "Jag skulle vilja få fler positiva kommentarer" eller "Jag skulle vilja att du slickar mig före du kommer in i mig."

Köp för 198 kronor. Inga avgifter tillkommer. Klarna. Klicka här!


Förspel, uppdrag och ställningar

Spelet består av 52 kort i två delar. 

I de fyra förspelskorten så bekräftar ni varandra och pratar om de härliga stunder ni haft. Det kan vara allt från en snabbis när ni var nykära till känslan av att vara ett par. 

I den andra delen får ni uppdrag som ni antingen kan behålla eller ge till er partner. Det kan vara att ni ska titta varandra i ögonen när ni har sex, få en ögonbindel och smek, ge komplimanger så att någon annan hör, ge eller få oralsex eller helt enkelt bestämma tid när ni ska ha sex mitt i veckan. Det kommer också kort med ställningar och beröring. Ni får bara spara fyra  fyra kort - så det blir tydligt vad ni gillar.

I slutrundan har ni möjlighet att ta bort kort från din partners fyra och ersätta det med ett annat. Vill du inte rida din man ikväll så tar du bort kortet och lägger dit något annat istället men förklarar - kanske "Jag vill hellre att du tar mig lite hårt bakifrån än att jag rider dig ikväll." Om du är mannen i förhållandet och är mer sugen på att ta din kvinna bakifrån än att hon rider dig - så gör du samma sak. Förklarar varför du blir kåt på att ta henne bakifrån och byter kort. Men här ska ni komma överens! 

Spelet har regler - men ni måste inte följa dem alla.

Som vi bäddar får vi ligga

Tillslut: Man pussas och kramas hellre än tjatar när man har haft skönt sex. Och det är svårare att komma till skönt sex om man tjafsar. Som vi bäddar får vi ligga.

Ebba Lovin