"Som vi bäddar får vi ligga"
Ett sex- och relationsspel för par

Ett sex- och relationsspel för mer sex i en parrelation  

"Det är inte så enkelt att få allt att fungera!" skrev en läsare efter att ha läst min första bok och den kommentaren fick mig att fundera. Till slut kom jag fram till att jag ville skapa ett sex- och relationsspel för par som tycker om varandra och som vill ha mer sex. För par som vill ha härligt sex på bådas villkor. Där ingen är undergiven eller beroende av den andras vilja. Där båda ger och tar. Ett spel som lockar fram åtrån, kåtheten och sexet i en relation. "Som vi bäddar får vi ligga" tar vara på det ni har, har haft och vill ha tillsammans - men utmanar också er till nya spännande
grejer.

Sex i en relation kan vara det som smörjer förhållandet och ger det stabilitet. Avsaknaden av sex kan bli precis motsatsen. Det fina men samtidigt svåra med sex i en relation är att man gör det tillsammans. Så när vardagen med barn, räkningar, städning och jobb trycker på så måste man se till att det hemliga rummet där sexet och åtrån ska finnas har den energi som behövs.

Mer sex och härligare relation

Spelet ger er en möjlighet att lära känna varandra ännu bättre - vilket kommer leda till både mer sex och härligare relation. Ni pratar om uppdragen och ställningarna och sånt som ni inte vågat säga tidigare blir lättare att säga.
 
"Jag vill att han tar mig lite hårdare. Han tror att han måste vara så försiktig."
"Jag skulle vilja ta henne bakifrån i köket. Men har aldrig vågat försöka."
"Jag skulle vilja få fler positiva kommentarer (så jag vet att jag är fin)."
"Mer oralsex. Jag kommer ihåg hur vi höll på när vi träffades."

Förspel, uppdrag, ställningar och beröring

Spelet består av 52 kort i två delar. Ett förspel som värmer upp er. Därefter en del som leder er till riktigt skönt sex - inte bara direkt efter spelet utan mer härligt vardagssex. Med uppdragskort, där uppdragen varierar mellan att skicka sexiga bilder, ge eller få oralsex eller ge varandra uppskattande kommentarer, kan ni både välja vad ni vill och tala om för din partner vad du vill att hon eller han ska göra. Ställningar och beröring är andra kort som ni kommer tycka är härliga och som ge inspiration i ert sexliv.

Med spelet får ni hjälp att locka fram det som ni tillsammans vill göra med varandra. Genom att ni tillsammans väljer bland ställningar, beröring och uppdrag så blir allt spännande. Spelet har regler - men ni måste inte följa dem alla. Låt spelet hjälpa er att få mer sex i ert förhållande.

Som vi bäddar får vi ligga

Tillslut: Man pussas och kramas hellre än tjatar när man har haft skönt sex. Och det är svårare att komma till skönt sex om man tjafsar. Som vi bäddar får vi ligga.

Ebba Lovin


Spelet släpps i slutet av september 

(När du anmäler dig sparar vi din e-postadress. Vi kommer aldrig lämna den till någon annan och den är helt säker hos oss. Den kommer bara att användas för att skicka ut ett mejl med rabattkod. Detta sker i enlighet med GDPR.)